Opdrachtgevers

Van het begeleiden van start ups tot het adviseren van de board bij grote corporates. Als directie-adviseur of afdelingshoofd. Veel gedaan. Veel bereikt. Veel geleerd.

Ik neem 24 jaar werkervaring mee, mijn brede blik, mijn modellen en mijn methodieken. Om van een grote lijn een concrete strategische case mét roadmap te maken. En dat door te vertalen naar concrete plannen met impact.

Schiphol logo

Testimonials

Drink vooral eens koffie met hem.

Ruud heeft een zeer inspirerende werking op je creativiteit en fantasie. Dankzij hem heb ik veel meer mogelijkheden leren zien die maken dat ik nu nog betere oplossingen voor problemen kan bedenken. Ruud helpt je plezierig, professioneel en met passie verder.

Anne van der Heyden, Directeur @ P5COMAnne van der Heyden

Scherp en mét resultaat!

Ruud heeft ZAAM geholpen bij het vertalen van onze identiteit en werkwijze naar de communicatie mogelijkheden van nu en naar de toekomst. Met zijn deskundig en scherp advies hebben wij die vertaalslag kunnen concretiseren, en niet zonder resultaat!

Hay Eggen, Productmanager @ Zaam Training and PerformanceHay Eggen

Ga eens met hem in gesprek.

Ruud wist in roerige tijden waarin veel veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgden de koers goed vast te houden en resultaten te boeken. Daarbij toonde hij leiderschap, wist hij in een korte tijd het vertrouwen van zijn team en collega MT-leden te winnen en de strategie te vertalen naar korte termijn doelen. Kortom: een professional en steun voor elk bestuur.

Nur Nurmohammed, directeur-bestuurderNur Nurmohammed

Een heel toegankelijke persoonlijkheid.

Canon Medical Systems Europe heeft in de afgelopen jaren meerdere malen gebruik gemaakt van de rijke kennis en ervaring van Ruud Kessels. Met name onze social media strategie en –beleid kunnen grotendeels aan hem worden toegeschreven. Ruud combineert zijn expertise met een heel toegankelijke persoonlijkheid, waardoor het prettig samenwerken met hem is.

Jos Ruis director Canon Medical Systems EuropeJos Ruis

Het begint met luisteren